Makkelijk en snel

Financieren via Hollandia Premium

Maak direct online een (vrijblijvende) afspraak bij HPCC!


Makkelijk en snel

Hollandia Autoplan

Iedere twee jaar rijden in een nieuwe premium occasion met een gegarandeerde restwaarde? Dit kan met het Hollandia Autoplan! Samen met jou bespreken wij de mogelijkheden en stellen we een autoplan op. Meer weten? Maak direct online een (vrijblijvende) afspraak bij HPPC!

Makkelijk en snel

Financial lease


Wil je zakelijk een auto kopen voor een scherp bedrag per maand? Ga dan voor financial lease! Financial lease is een flexibele vorm voor het leasen van een personenauto of bedrijfswagen. Je wordt economisch eigenaar van de auto en je kan in de meeste gevallen zonder problemen de BTW terugvorderen over het gehele aankoopbedrag. Hiermee behoudt je vermogen in de onderneming, ofwel je doet een investering zonder liquiditeitsverlies.

Als zelfstandige ZZP, VOF, BV of eenmanszaak kun je ook rijden zonder bijtelling

Gedurende de looptijd van financial lease kun je gemakkelijk wisselen van auto

Wilt u graag meer informatie? Neem contact op met onze zakelijke adviseurs

Makkelijk en snel

Persoonlijke financiering


Wil je als particulier een auto aanschaffen, maar heb je niet direct het geld hiervoor? Dan biedt persoonlijke financiering een mooie uitkomst! Persoonlijke financiering bestaat uit een autolening om je auto te financieren.

Je kan hierbij kiezen voor een persoonlijke lening, huurkoop en doorlopend krediet. Deze vormen van financiering zijn ingericht naar jouw persoonlijke wensen en financiƫle situatie, makkelijk en snel online geregeld.

Particuliere financiering

Makkelijk en snel

Hollandia Autoplan


Iedere twee jaar rijden in een nieuwe premium occasion met een gegarandeerde restwaarde? Dit kan met het Hollandia Autoplan! Samen met jou bespreken wij de mogelijkheden en stellen we een autoplan op. Meer weten? Maak direct online een (vrijblijvende) afspraak bij HPCC!

Je aanvraag direct online regelen?


Geen probleem! Wij bieden de mogelijkheid voor jou om alles geheel online te doen.

×