Hollandia Premium & Porsche centre

GREEN CHOICE ✔

HPPC: Slim, Luxueus en Duurzaam Rijden

Green Choice verenigt het beste van drie werelden: aanzienlijke financiële voordelen, geavanceerde technologie, en een sterke betrokkenheid bij duurzaamheid. Onze elektrische auto’s bieden een lagere totale eigendomskost dankzij besparingen op brandstof en onderhoud, en zijn uitgerust met de nieuwste hoogwaardige technologische innovaties.

Bovendien ondersteunt elke gereden kilometer de visie op een groenere toekomst. Ontdek ons diverse aanbod en ervaar hoe elektrisch rijden zowel voordelig is voor uw budget als voor de planeet.

Kosten- en
Energiebesparing

Elektrisch rijden bij Green Choice betekent aanzienlijke besparingen op energieverbruik en onderhoud. U profiteert van lagere brandstofkosten en aantrekkelijke fiscale voordelen, wat elektrisch rijden zowel economisch als budgetvriendelijk maakt.

Rij Innovatief, Rij
Elektrisch

Onze elektrische auto’s, aangeboden door Green Choice, zijn uitgerust met de nieuwste technologieën voor veiligheid en connectiviteit. Innovatieve functies zorgen voor een moderne, intuïtieve rijervaring en superieure technologie voor ongeëvenaard rijplezier.

Milieuvriendelijke
Voertuigen

Ons assortiment omvat de nieuwste elektrische modellen, elk met de belofte van nul uitstoot, stille werking en lage operationele kosten. Sluit u aan bij de groene revolutie en ervaar de vreugde van rijden die zowel goed is voor u als
voor de planeet.

Kies Groen Rij Slim

Ga naar onze ‘Green Choice Collectie’ en vind de perfecte elektrische auto voor u. Neem contact met ons op voor meer informatie of plan een proefrit om de innovatieve technologie en het rijcomfort zelf te ervaren. Uw stap naar elektrisch rijden begint bij HPPC.”

Nul Emissie Voertuigen

Hoogwaardige Tech

Kostenefficiënt Rijden

Geweldige Rijervaring

Ben je op zoek naar een financiering of wil je een auto inruilen?

Krijg een gratis online financieringvoorstel of inruilvoorstel. Neem contact op met onze adviseurs.

S. Aamrani

Amersfoort

★★★★★
BussTaxi

den haag

★★★★★
Jolanda

Almere

★★★★★
×