HPPC Over Ons

Makkelijk en snel

Wij voorzien u van uw droomauto


HPCC is al ruim tien jaar maatgevend binnen de exclusieve autobranche. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden, presenteren en onderhouden van jong gebruikte occasions met nadruk op de Duitse autobranche. De collectie van HPCC bestaat uit auto’s in het hogere segment. U kunt hierbij denken aan merken als Bentley, Rolls Royce, Land Rover, Mercedes, Audi, BMW en natuurlijk niet te vergeten Porsche. HPCC helpt u graag zeven dagen per week verder bij het vinden van uw droomauto.

Makkelijk en snel

Waarom kies je voor HPCC?


Waarom kies je voor HPCC? De collectie van HPCC bestaat uit occasions die zorgvuldig zijn geselecteerd.

Onze diensten

Financiering

Inruil

HPCC Approved

Tuning

Detailing

Onderhoud/reparaties

Makkelijk en snel

Onze missie & historie


Wat ruim 50 jaar geleden is begonnen als familiebedrijf is onderhand uitgegroeid tot een gevestigde naam in de exclusieve auto branche. Toen wij nog in de kinderschoenen stonden adverteerde wij in de Telegraaf en kwamen klant vanuit heel het land naar ons toe om een auto bij ons te kopen. Anno 2023 doen wij alles digitaal op onze prachtige website en werken we nauw samen met partijen als Marktplaats, Leaseaanvragen.nl, Autoscout24 en het programma Ondernemerslounge. Wij zijn door de jaren heen gegroeid tot een professioneel autobedrijf dat gespecialiseerd is in de gehele modellenreeks van Porsche. Met meer dan vijftig Porsche’s op voorraad en een breed netwerk binnen het merk zijn wij de uitgelezen persoon om u van uw Porsche te voorzien.

Momenteel vormen we met meer dan tien werknemers een hecht team waarmee wij iedere dag klaar staan om onze relaties te voorzien van hun droomauto. Wil je meer van HPCC zien? Bekijk onze wekelijkse vlog op Youtube of volg ons op social media

×